Loggbok

Vi kommer att fortsätta med loggboken i 3-4:an. Det är inte helt nytt för eleverna. Vi kommer att skriva i den varje fredag. Jag kommer att ställa frågor eller ge tankeställningar om skolan och elevens lärande.

Detta kommer att utveckla elevernas förmåga att berätta, beskriva och analysera vad eleven tycker och tänker. Det ger också er, ett bra sätt att få ta del av elevens vardag och kanske tillfälle till gemensam reflektion där hemma.

När vi skrivit färdigt får eleverna hem boken. Någon gång under helgen ska någon av er vuxna läsa vad barnet har skrivit och lägga tillbaka boken i väskan så den är tillbaka på måndag morgon. Ni får gärna skriva en kommentar till barnet. Det kan vara en uppmuntran till barnet eller kanske något ni vill fråga om. Skriver ni inget så skriv en signatur så jag vet att ni läst.

Jag hoppas att ni kommer att tycka om loggboken och se fram emot att få läsa den varje vecka. Vi hoppas att vi kan hjälpas åt att se till att boken kommer hem och tillbaka vi rätt tidpunkt.

/ Ia